Bad

Har du badeværelsesdrømme i tankerne? Så kan Bedre Bad – Dyrstrøm VVS med garanti hjælpe dig med dine drømme. Vi er eksperter i alle former for bad- og toiletløsninger. Vi har i mange år leveret skræddersyet bad- og toiletløsninger til vores mange glade og tilfredse kunder. Vi er bevidst om, at vores kunder har individuelle behov og ønsker. Uanset hvad dine badeværelses drømme måtte være, så kan du altid forvente højt engagement fra os. 

Bedre Bad – Dyrstrøm VVS har mange års erfaring og viden. Det kommer til dig til gode, da der stilles høje krav til dit badeværelse. Dit badeværelse bliver daglig udsat for vand og fugt. Det betyder, at hvis du ikke stiller enorme krav til dine materialer, og ikke mindst udførelsen af arbejdet kan du risikere vand- og fugtskader. Du kan derfor altid forvente, at vi udføre vores arbejde i højeste kvalitet.

Vi løser alle typer af opgaver. Der er ingen opgave, der hverken er for lille eller for stor. Samtidig kører vi gerne langt for dig, hvis du skulle være bosat udenfor vores normale område i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi laver en bred vifte af bad relatereret opgaver – eksempelvis bryggers. Vi er eksperter i bryggers, og kan med garanti give dit bryggers moderne og funktionelle kvaliteter.  

Husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os. Bedre Bad – Dyrstrøm VVS er altid imødekommende og engageret.

Moderne og funktionelt bad

Dyrstrøm VVS er altid opdateret med den nyeste viden på markedet. Vi har løbende vores dygtige medarbejdere på kursus og ekstra uddannelse. Det sikrer, at du altid får de nyeste og bedste bad- og toiletløsninger på markedet. Derved er vi ligeledes opdatereret med den nyeste lovgivning og regler på området.

Det er vigtigt, at du stiller store krav til valg af materialer og udførelsen af arbejdet. Det er din garanti for, at du får glæde af dit bad mange år ud i fremtiden. Vi har mange års erfaring med renovering, ombygning eller udvidelse af dit bad. Uanset hvilke drømme du måtte have kan vi altid finde en løsning, som passer netop til dig.

Vores dygtige medarbejdere er meget kompetente, og skabe et moderne og funktionelt bad til din bolig i høj kvalitet. Dit bad bliver oftest brugt af mange familiemedlemmer, som har forskellige behov. Grundet vores mange års erfaring og viden har vi dermed mulighed for, at kunne skabe funktionelle løsninger til dig.

Valg af materiale

Du skal stille høje forventninger til valg af materiale. Årsagen skal findes ved, at materialerne dagligt bliver udsat for fugt og vand. Hvis materialerne ikke er af højeste kvalitet, kan det medfører skader på din bolig – grundet mulige vand- og fugtskader.

Hos Bedre Bad – Dyrstrøm VVS kan du altid forvente god service, hvilket også betyder, at du har mulighed for at få ekspertrådgivning. Du kan blive rådgivet omkring de mange fordele og ulemper, som findes for de forskellige materialer og produkter. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring, og kan derfor med garanti rådgive dig om, hvilke produkter, som passer godt til dine drømme.

Vores råd er ligeledes, at du skal overveje energi- og ressourcebesparende produkter. Der er flere årsager til dette. Du har igennem energi- og ressourcebesparende produkter muligheder for at spare penge på din regning. Ligeledes giver du også en hjælpende hånd til naturen. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne være interesseret i de mange forskellige produkter, som vi kan installere hos dig.

Rådgivning

Bedre Bad – Dyrstrøm VVS tilbyder dig et gratis og uforpligtende badtjek. Du kan læse mere om vores gratis og uforpligtende badtjek her på siden. Vores kompetente medarbejdere kommer hjem til dig, og vil gennemgå hele dit badeværelse. Det gælder alt fra klinker til toilet til brusekabine. Husk, at badtjekket er ganske gratis.

Under badtjekket kommer vores dygtige medarbejdere løbende med rådgivning og vejledning omkring forbedringer eller overvejelser, som du kan tage gøre brug af. Det sikrer, at du bliver mest tilfreds med dit bad.

Vi er altid engageret i alt, hvad vi laver, og arbejdet udføres effektivt i høj kvalitet. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os. Uanset hvilken medarbejder som du måtte møde er vi altid meget imødekommende og glade.

 

Læs mere om badeværelser: