Bad

Bedre Bad Humlebæk - Dyrstrøm VVS er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme.

Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen: Fra vi som fagfolk laver indretningsforslag og håndværkerne arbejder, til du slår dørene op til et funklende færdigt og indbydende badeværelse. Når du indleder et samarbejde med din lokale Bedre Bad i Humlebæk så sørger vi for det hele. Vi inspirerer dig med idéer og drømme omkring dit nye badeværelse. Vi sørger for en totalløsning hvor alt er med og hvor du som kunde ikke skal bekymre dig om andet end at nyde dit nye badeværelse. Kniber det med inspirationen så hjælper vi også gerne der.

Se de mange løsninger – Badeværelse inspiration

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som vi i Bedre Bad kæden har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Lad os præsentere dig for de mange muligheder inden for badeværelsesmøbler, fliser, belysning, sanitet, badeværelsestilbehør m.v. Vores badeværelser inspirerer og det er også meningen.


Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger

Seneste Trends og produkter

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier, som vi begejstret kan tale længe om. Men til trods for vores begejstring: Når det kommer til rådgivning kan du have tillid til en ærlig og faglig sober rådgivning – med afsæt i vores erfaring og ekspertise og med fokus på dine ønsker og behov.

Her skaber vi løsninger

Vi designer, projekter og installerer komplette badeværelser hos kunder i hele hovedstadsområdet og over hele Nordsjælland.

Læs mere om badeværelser: