Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

Hvorfor skal du have et badtjek?

Et badtjek hos Bedre Bad – Dyrstrøm VVS gør dine badeværelsesdrømme muligt. Et badtjek sikrer, at du har haft alle alternativer og muligheder i overvejelserne. Det betyder, at du bliver mest tilfreds med dit badeværelse, uanset om det gælder designet eller funktionaliteten.

 

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter i din bolig. Det kræver derfor oftest en større investering. Derfor skal du også forvente, at din investering i dit badeværelse skal leve op til dine ønsker og behov. Dette kan et badtjek være med at løse for dig.

 

Årsagen til at badeværelset er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter, er at badeværelset dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det kræver derfor de helt rigtig valg materialer, og ikke mindst udførelsen af arbejdet, som er ligeså vigtigt. Hvis dette ikke opfyldes kan der opstå vand- og fugtskader på din bolig, som eksempelvis kan beskadige gulve og vægge i bolig. Derfor kan man roligt konkludere, at et badtjek er nødvendigt for dine badeværelsesdrømme.

Bedre Bad – Dyrstrøm VVS har mange års erfaring og viden indenfor bad og toiletter. Derfor har vi listet en række punkter, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser:

-       Planlægning af projektet

-       Overvejelser af andre alternativer

-       Vigtigheden af valg af materialer

Et badtjek kan give dig ro og fordybelse, hvilket sikrer, at du opnår de mange kvalitetskrav, som du måtte have til et moderne og funktionelt badeværelse.

BOOK et gratis badtjek her:

 

Få et badtjek

Hos Bedre Bad – Dyrstrøm VVS får du altid et gratis badtjek, som er ganske uforpligtende. Dog skal du stadig forvente, at vi tager badtjekket meget seriøst. Vi ved, at det er en stor investering for dig. Da det er en stor investering, har du også store forventninger til dit nye badeværelse. Ligeledes er det langt fra sikkert, at man som privat er klar over de mange muligheder, som dit badeværelse kan have. Grundet vores mange års erfaring og viden omkring renovering, ombygning eller udvidelse af badeværelser, så kan vi med garanti komme med en række forslag, som kan forbedre dit nuværende badeværelse. Vi kan altså med andre ord øge funktionaliteten af dit badeværelse.

Når du booker et gratis og uforpligtende badtjek hos os, så vil du få besøg af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vores stærk faglige medarbejdere kommer hjem til dig efter dit behov. Derefter gennemgår vi hele dit badeværelse. Det gælder alt fra klinker til toilet og brusekabine. Løbende kan vores kompetente medarbejder komme med forbedringer over hvilke muligheder, som du har. Det gør forhåbentligt, at du kan udvide din viden, og derved få netop det badeværelse, som dækker dine behov og ønsker.

Du har selvfølgelig mulighed for at stille alle tænkelige spørgsmål, som du måtte have både før, under og efter badtjekket. Vores dygtige medarbejdere kan med garanti svarer på dine spørgsmål. Uanset om det handler om valg af materialer, eventuelle regler eller andre overvejelser, som du måtte have.

Ud fra vores mange års praktiske erfaring og viden har vi nedenfor opstillet en række punkter, som vi mener kunne være relevante for dig:

-       Udvidelse

-       Omlægning

-       Totalrenovering

Vores dygtige medarbejdere kan forklare dig på en simpel og enkel måde, hvilke muligheder til et badeværelse, som kan skabes i din bolig. Et moderne og funktionelt badeværelse øger værdien af dit hus, og sikrer komforten for alle familiens medlemmer.

Hvad kan du forvente af os?

 

Bedre Bad – Dyrstrøm VSS er altid opdatereret med den nyeste viden på markedet. Uanset om det gælder de nyeste produkter, eller lovgivning på markedet. Det er din garanti for, at du får det mest moderne og funktionelle badeværelse. Det sikrer, at du opnår størst tilfredshed i mange år ud i fremtiden.

Det er langt fra et krav, men desto mere specifik, du er omkring dine badeværelsesdrømme, desto større sandsynlighed er der for, at vi kan rette vores rådgivning efter dette. Det betyder, at du får mere konkret og kyndig vejledning. Vi har altså mulighed for at indsnævre muligheder for dig.

Gennem et gratis og uforpligtende badtjek får du øjnene op for de mange flotte design og funktionelle løsninger, som vi kan tilbyde dig.

Uanset hvad du måtte have i tankerne, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Bedre Bad – Dyrstrøm VVS er meget imødekommende, og tilbyder dig gerne et gratis og uforpligtende badtjek. Vi ser frem til at høre fra dig.