6 tips til et funktionelt bademiljø

Vi ønsker alle det individuelle badeværelse eller bademiljø, hvor vi i indretningen og udstyrsløsningen har fulgt vores helt egne personlige ønsker og behov. Vi hylder ønskerne om mangfoldighed og forskellighed, men til trods for dette, er der nogle generelle tips til indretning af badeværelset, som alle med fordel kan følge og få en funktionelt rum. Se dem her – og husk: Ved at tage en snak med os, så får du mange flere!

  1. Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
  2. Væghængte badeværelsesmøbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.
  3. Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontrast og dybde.
  4. Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan du udnytte pladsen med smalle hylder, og du kan indrette en brusekabine i en niche.
  5. En håndklædetørrer reducerer fugtigheden i rummet, varmer rummet op, fungerer som ophæng til håndklæderne og giver dejlig varme håndklæder.
  6. Gem ikke alt badeværelsestilbehør af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder, flotte flakoner, lys og vaser som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.

  

Tips på lager

Få flere tips og masser af sparring og rådgivning om indretning af et funktionelt bademiljø. Med vores stor erfaring og viden som afsæt, rådgiver vi vores kunder i hele hovedstadsområdet og i hele Nordsjælland!

  

Læs mere om badeværelser: