Vedvarende energi

– Både besparelser og grønt energiforbrug!

Gennem de senere år har der været en støt stigende interesse for vedvarende energiløsninger. Bedre Bad Humlebæk – Dyrstrøm VVS har været med i udviklingen gennem mange år. Vi har gennemført et stort antal projekter, der har betydet store besparelser og en øget grøn energimæssig samvittighed hos mange kunder. Vi er Certificeret Energivejleder – og kan derfor levere den overbevisende løsning, der i alle detaljer er tilpasset dine ønsker og behov.

Se mere om:

Få overblik med et Energitjek

Få den rigtige vejledning og få den vedvarende energiløsning, der sikrer dig de største besparelser. Allerede i vejledningsfasen kan du få overblik over dine besparelsesmuligheder – din lokale Bedre Energi-vejleder fra Dyrstrøm VVS kan informere dig om det ved et Energitjek, hvor din bolig gennemgås.

Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i din bolig. Løsninger med besparelser, som kan finansiere andre forbedringer i boligen.

Vi er totalleverandør i ordets bredeste betydning: Vi kan levere din grønne energiløsning – lige fra idéfase til nøgleklar installation.

Book dit Energitjek allerede i dag her

Her servicerer vi

Vi udfører Energitjek og skaber stærke, vedvarende energiløsninger til kunder over hele hovedstadsområdet og hele Nordsjælland.

Læs også mere om: