HUMLEBÆK DYRSTRØM VVS

Bakkegårdsvej 214

3050 Humlebæk

Tlf. 49 19 00 75

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Humlebæk Dyrstrøm VVS er del af Bedre Bad og Bedre Energi. Vi deler viden og erfaringer med hinanden, og det er din garanti for, at opgaverne bliver løst med de mest moderne teknikker. Hos Humlebæk Dyrstrøm VVS  er alle uddannet VVS installatør, og samtidig er vi også certificeret vådrumsinstallatør. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt i høj kvalitet med de bedste materialer og produkter.

Hos os får du altid stærk og kyndig rådgivning fra vores kompetente medarbejdere gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi mener, at det er årsagen til, at vi har så mange glade og tilfredse kunder i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi har sikret glade og tilfredse kunder, som både indebærer private og erhverv.

Vi har mange års praktisk erfaring og viden indenfor en bred vifte af VVS opgaver. Vi løser alle typer af opgave uanset omfang og størrelse. Opgaverne bliver altid løst med den samme engagement fra alle vores medarbejdere i højeste kvalitet. Ligeledes udfører vi også service på større og mindre installationer. Humlebæk Dyrstrøm VVS er altid opdatereret med den nyeste viden i markedet, om end det gælder valg af materialer eller arbejdets udførelse. Det betyder, at vi kan tilbyde moderne og funktionelle løsninger til dig, og sikrer, at du får løst alle dine individuelle behov og ønsker.

Afstand er intet problem for os

 

Hos Humblebæk Dyrstrøm VVS kører vi gerne langt, hvis du har problemer med opgaver, som vi kan løse for dig. Vi har stor fokus på vores kunder, og deres tilfredshed med os. Derfor er vores arbejde ikke slut, før du er tilfreds. Vi mener, at glade og tilfreds kunder skabes gennem god kyndig vejledning gennem hele projektforløbet fra start til slut. Uanset hvilken af vores dygtige medarbejdere, som du vil møde under projektforløbet, vil du opleve vores store engagement og kvaliteten af vores arbejde, som er indbygget i vores DNA.

Vi løser alle typer af opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Hvis du alligevel skulle være bosat udenfor dette område, kører vi gerne langt for at hjælpe dig.

Husk at du altid er mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende overfor alle, og vi besvare altid spørgsmål ærligt og redeligt. Du kan altid indtaste dine egne oplysninger nedenunder, og vi kontakter dig. Vi ser frem til at høre fra dig. Du skal altid forvente højt engagement og kvalitet fra os, også sikrer vi, at du bliver tilfreds med opgaven ligesom vores mange andre tilfredse kunder.

 

Skriv til os: