Arbejdsområder

 

Hos Bedre Bad – Dyrstrøm VVS tilbyder vi en bred vifte af VVS opgaver. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os. Fælles for alle opgaver er, at de løses med stort engagement i høj kvalitet. Så uanset om der er tale om renoveringsopgaver, ombygning eller udvidelse står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års praktiske erfaring, og har en stor viden til løsning af alle typer af opgaver. Det sikrer, at du får de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag.

Ligeledes tilbyder vi selvfølgelig også service på dine større og mindre installationer. Med et serviceeftersyn sikrer du, at dine installationer fungerer optimalt. Det betyder, at dine installationer kan skabe en økonomisk drift samtidig med, at levetiden stiger betydeligt.

Så uanset hvilke drømme du måtte have, så tilbyder Bedre Bad – Dyrstrøm VVS både renoverings- og ombygningsopgaver, eller totalløsninger.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset opgavens størrelse eller omfang kan vi med garanti hjælpe dig. Hvis eksempelvis vandhanen drypper, eller toilettet løber, så kan vi stadig hjælpe dig. Det gælder også, hvis du går rundt med badeværelsesdrømme, så kan vi ligeledes hjælpe dig.

Hos Bedre Bad – Dyrstrøm VVS har du mulighed for at få løst en lang række af opgaver.
Nedenfor kan du se en række eksempler på opgaver, som vi kan løse for dig:  

  • Bryggers

  • Badeværelse

  • Energiløsninger

  • Varmepumper

  • Service


Da vi er autoriseret vådrums installatør, så kan vi garantere, at dit bryggers og badeværelse bliver udført korrekt. Det er nemlig vigtigt, at du stiller krav til valg af materialer og arbejdets udførelse, da både dit bryggers og badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Dette kan resulterer i fugt- og vandskader, hvis materialerne og arbejdets udførelse ikke overholder kravene. Vidste du, at vi tilbyder et gratis og uforpligtende badtjek? Du kan læse mere om vores badtjek her.

Vi står også klar med energiløsninger – herunder solceller, varmepumper mv. Det kræver som regel en større investering, men investeringen betaler sig selv tilbage over en årrække, da du mindsker dit forbrug markant.

Vores glade kunder

Bedre Bad – Dyrstrøm VVS har i mange år sikret mange glade og tilfredse kunder. Det er en vigtig faktor for os, som vi fokuserer meget på. Vi mener blandt andet, at kundetilfredshed øges gennem kyndig ekspert rådgivning, at arbejdets udførelse bliver lavet med stort engagement og kvalitet. Det er din garanti for, at du kan forholde dig stille og rolig gennem hele projektforløbet, fra start til slut. Uanset om det er privat eller erhverv kan vi hjælpe dig med moderne og funktionelle løsninger til dig.

Vi løser alle typer af opgaver og service i hovedstadsområdet og Nordsjælland, men hvis du alligevel skulle være bosat uden for området, så kører vi gerne langt for dig.

Udover at tilbyde produkter og service til private har vi ligeledes i mange år, hjulpet erhvervslivet med optimering af deres drift. Det gælder både installation af nye anlæg, eller service af de nuværende installationer. Nedenfor har vi listet en række eksempler over, hvilke kunder vi har hjulpet de seneste år:

  • Private

  • Virksomheder

  • Boligforeninger

  • Skoler

  • Andre offentlige institutioner

Husk, at ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan du forvente af os?


Bedre Bad – Dyrstrøm VVS er autoriseret VVS-installatør. Ligeledes er er vi certificeret vådrumsinstallatør. Alt dette kombineret med mange års erfaring og viden betyder, at vi kan løse alle typer af opgaver i højeste kvalitet. Det er din sikkerhed for, at du får den mest optimale løsning for dig. Vi kræver meget af os selv, da vi selvfølgelig godt er klar over, at alle kunder har individuelle ønsker og behov.

Vi forbedrer os løbende. Markedet udvikler sig gradvist, og for at være opdatereret med den nyeste viden, hvad eksempelvis angår valg af materialer eller nye arbejdsteknikker. Så har vi løbende vores dygtige medarbejdere på kursus og ekstra uddannelse. Det betyder, at vi kan tilbyde dig den mest moderne løsning på markedet.
Uanset opgavens omfang eller størrelse, så løser vi altid opgaven med stort engagement i høj kvalitet. Vi skaber mange glade og tilfredse kunder, og det ligger også nedgravet i vores DNA. Vi er ikke tilfreds, før du er tilfreds.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og kan finde vores kontaktoplysninger her. Bedre Bad – Dyrstrøm VVS er altid imødekommende, og er klar til at svare på eventuelle spørgsmål eller nysgerrighed. Vi ser frem til at høre fra dig.