VVS

Dyrstrøm VVS er en del af Bedre Bad og Bedre Energi. Det sikrer, at vi altid er opdatereret med den nyeste viden. Uanset om det gælder valg af produkter, udførelse af bestemte opgaver, eller service på dine installationer og anlæg. Bedre Bad og Bedre Energi består af over 50 medlemmer fordelt over hele Danmark. Det er din garanti for, at opgaverne bliver løst effektivt, i høj kvalitet.

Hos Bedre Bad Humblebæk – Dyrstrøm VVS er vi eksperter i alle former for service til både private og erhverv. Vi er autoriseret VVS-installatør, men har i mange år tilbudt service på større og mindre installationer og anlæg. Vi tilbyder altså effektiv service til både private, og mange forskellige typer af erhverv. Desuden kan vi også løse alle typer af opgaver for dig, uanset om det er tale om renovering- og ombygningsopgaver eller totalløsninger.

Vores service er baseret på vores ekstrem høje forventninger til os selv. Med den bedste service sikrer du, at dine installationer og anlæg fungerer optimalt. Det betyder, at du udnytter dine ressourcer optimalt, og dermed sparer penge på din regning.

Service til private

 

Dyrstrøm VVS tilbyder private kvalitetsservice, og foretager nødvendige reparationer og udskiftninger af de dele, som oplever stor slitage. Det betyder, at dine installationer og anlæg kan blive ved med, at fungerer optimalt, og du udnytter derved dine ressourcer optimalt. Ligeledes sikres det, at levetiden forøges markant.

Nedenunder kan du se en række eksempler på de service, som vi kan tilbyde dig:

  • Oliefyr
  • Gaskedler
  • Solvarmeanlæg
  • Varmepumper mv.

Vi tilbyder altså service på større og mindre installationer i din bolig. Uanset hvilken service, som du behøver, vil du stadig opleve den samme engagement og kvalitet i vores arbejde. Kundetilfredshed er en vigtig faktor for os, hvilket sikres gennem troværdighed, og kvalitet i vores arbejde.  

Selvom du synes, at du eksempelvis har investereret i det bedste oliefyr på markedet, så kræver det stadig løbende eftersyn, så du sikrer, at dit oliefyr fungerer optimalt. Årsagen skal findes ved, at dit oliefyr i gennemsnit arbejder over 1000 timer om året. Det kræver derfor grundig vedligeholdelse, og udskiftning af udsatte komponenter, som oftest bliver udsat for slitage. Ved en serviceaftale vil vores dygtige kompetente medarbejdere gennemgå dit oliefyr, og løbende udskifte de udsatte komponenter, så dit oliefyr kan fungere mange år ud i fremtiden. Uanset hvilken type af service, som måtte være relevant for dig, så kan du forvente grundig gennemgang af dine installationer og anlæg. Herunder vil vores dygtige medarbejder foretage reparationer og udskiftninger af udsatte komponenter. Ligeledes foretager vi også relevante beregninger, som sikrer, at dine installationer og anlæg fungerer optimalt.

Service til erhverv

 

Dyrstrøm VVS har i mange år sikret glade erhvervskunder gennem effektiv og kyndig service, af virksomheders større og mindre installationer samt anlæg. Vores mange glade erhvervskunder indebærer eksempelvis flere forskellige virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Din service bliver lavet af vores dygtige kompetente medarbejdere, som eksempelvis kan lave service indenfor:

  • Større og mindre installationer
  • Ventilationsanlæg
  • Gaskedler

Vi yder service på alle typer af installationer. Nogle af installationerne kunne med fordel inkluderer vand og varme. Gennem vores service gennemgår vores dygtige medarbejdere dine installationer, og sikrer, at dine installationer fungerer korrekt. Det er din garanti for, at du maksimerer virksomhedens drift.

Ventilationsanlæg bliver sjældent prioriteret, men er stadig ligeså vigtig at blive vedligeholdt. Vi laver service på ventilationsanlæggene, som både kan opfatte udsugning eller klima. Det sikrer, at din virksomhed fortsat har et godt indeklima, som betyder, at dine medarbejdere kan yde sit maksimale.

Dyrstrøm VVS har høje forventninger til os selv. Vores service er altid kendetegnet ved høj effektivitet og kvalitet. Med den bedste service kan du sikrer, at virksomhedens drift fungerer mange år ud i fremtiden.

Opret serviceaftale hos os

 

Hos Dyrstrøm VVS er vi altid imødekommende overfor vores kunder. Vi sikrer dig effektiv kvalitetsservice på dine installationer og anlæg, hvilket betyder, at du udnytter alle dine ressourcer, og derved sparer penge på din bolig.


Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan oprette en serviceaftale, som passer til dig og dine behov. Der er penge at spare ved at have velholdte og effektive installationer.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Læs mere om energi: